De kaasmeester in Sint-Martens-Latem

Als kaasmeester
 ga ik steeds opzoek 
naar de beste kwaliteit.

Bij La Fromagerie zijn we gespecialiseerd in het kiezen van de juiste kazen voor de juiste personen. Zo gaan wij 2/3 maandelijks naar Rungis om onze kazen te kiezen. Hierdoor kunnen we steeds de beste kwaliteit bieden aan onze klanten en gaan enkel kazen die à point zijn naar buiten.

Als kaasmeester ga ik steeds opzoek naar de beste kwaliteit, hierdoor kies ik handmatig kaas per kaas zo kan ik een onderscheid maken in kwaliteit en smaak. We hebben verschillende kazen in ons assortiment, hoofdzakelijk franse kazen alsook kazen uit Spanje, Italië, Groot-Brittanië, Corsica,….

Het Team achter La Fromagerie

Ons team bestaat uit ; Matthias kaasmeester sinds 2014 en elke dag nog steeds opzoek naar bijzondere kazen of nieuwigheden. Mijn persoonlijk moto is stilstaan is achteruit gaan dus ik probeer mijzelf elke keer opnieuw bij te scholen. Mensen helpen zit in mijn bloed dus u kan bij mij terecht voor tal van vragen omtrent kazen ik zal u steeds een helpen in het maken van u keuze of bij allergenen, andere speciefieke wensen.

Verder is er nog mijn vader Erik huylebroeck die mij in contact gebracht heeft met de passie voor kaas en gastronomie. Hij is mijn steun en toeverlaat in het dagelijks leven en staat u ook graag te woord in de winkel.

Waarom een kaas uit een kaaswinkel 
en niet van in de supermarkt?

Onze kazen worden ambachtelijk gekozen en gerijpt in onze rijpingscellen hierdoor komen dus enkel kazen van de hoogste kwaliteit in onze verkoop .

Verder worden kazen in de supermarkt vaak bewerkt om de houdbaarheid te rekken zo gaan er veel smaken en voedingsstoffen verloren. Door onze kazen zelf te rijpen en te kiezen kunnen we ons duidelijk onderscheiden van de supermarkten in kwaliteit.

Onze kaasrollen zijn steeds beschikbaar in het weekend dit vanaf vrij tot zondag.